Welkom!

01-07-2025

Ons verhaal begint in 2014 als een klein hobbyproject dat dankzij de toewijding en liefde is uitgegroeid tot een bekende naam in de omgeving. Met de nazomer in aantocht komt het nieuwe oogstseizoen eraan – een periode waarin de druiven tot volle rijpheid komen en de stappen genomen worden om onze druiven om te vormen tot het eindproduct; onze heerlijke biologische wijn. 

In onze blog geven we je een kijkje achter de schermen: van het snoeien van de planten en het plukken met de hand, tot het ambachtelijke brouwproces van onze rode Cabernet Cortis, frisse witte Muscaris en tropicale Johanniter wijnen. 

Lees mee en blijf op de hoogte van de activiteiten op onze wijngaard. 

Terwijl de zon steeds hoger aan de hemel staat en de wijngaard vol leven is, zijn wij volop bezig met een belangrijke stap in het groeiseizoen: de zomersnoei. In deze periode snoeien we met de hand delen van de druivenplanten weg. Dat klinkt misschien zonde, maar het is juist essentieel. Door overtollige bladeren en scheuten te verwijderen, krijgt...

jul 01

Welkom!

Ons verhaal begint in 2014 als een klein hobbyproject dat dankzij de toewijding en liefde is uitgegroeid tot een bekende naam in de omgeving. Met de nazomer in aantocht komt het nieuwe oogstseizoen eraan – een periode waarin de druiven tot volle rijpheid komen en de stappen genomen worden om onze druiven om te vormen tot het eindproduct; onze...